Accountant
Onze dienstverlening op het gebied van de accountant en fiscalist

Omdat wij u graag ontzorgen bij al uw financiën bieden wij u de mogelijkheid om naast uw Persoonlijk Financial Life Plan ook al uw boekhoudkundige en fiscale zaken bij één expert onder te brengen. Een accountant en fiscalist die u, uw financiële situatie en uw trusted advisor kennen en daardoor goed en snel met u meedenken en u van de juiste adviezen voorziet.

Zij werken met een speciaal voor u samengesteld Compliance Abonnement. Dit abonnement heeft zowel betrekking op compliance- als advieswerkzaamheden en combineert accountancy en fiscaliteiten. Het gaat om maatwerk. Daarom is het altijd mogelijk om bepaalde onderdelen uit het abonnement niet op te nemen of bepaalde punten juist uit te breiden. Het is allemaal afhankelijk van uw persoonlijke en specifieke wensen.

Onder de compliance werkzaamheden vallen:
Opstellen en indienen van de aangifte Vennootschapsbelasting
Opstellen en indienen van de aangifte Inkomstenbelasting (inclusief partner)
Controleren van de aanslagen
Indienen van de (standaard) bezwaarschriften
Opstellen van uw jaarrekening standaard voorzien van een samenstellingsverklaring
Opstellen Kamer van Koophandel deponeringstukken
Beantwoorden van uw vragen of van de Belastingdienst over de aangifte en opname van de aangifte in de zogenaamde uitstelregeling
Voeren van uw boekhouding
Maandelijks indienen van uw aangifte loonheffing inclusief jaaropgave en 13 loonstroken per jaar
Op kwartaalbasis indienen aangifte btw
Vijf kleine adviesvragen
Eén jaarlijks update gesprek

Ook vallen de jaarlijkse fiscale compliance werkzaamheden onder het abonnement. De controle en fiscale zaken worden zo optimaal gecombineerd. Hiermee is in de basis alles voor u geregeld in het compliance abonnement.

Advies werkzaamheden
Bij advieswerkzaamheden bestaat er een onderscheid tussen standaard en uitgebreide adviestrajecten. Bij de standaard adviestrajecten zoals die onder het Compliance Abonnement vallen, behoort ook de mogelijkheid tot het stellen van vijf kleine vragen. Bij kleine vragen kunt u denken aan vragen die direct telefonisch beantwoord kunnen worden of in een korte periode (globaal een kwartier) uitgezocht kunnen worden. Uitgebreide vragen en/of adviestrajecten vallen buiten het abonnement. U kunt hierbij denken aan herstructureringen, begeleiding van boekonderzoeken, het opzetten van een VBI of anonimiseringsstructuur,  omvangrijke discussies met de Belastingdienst en complexe fiscale vraagstukken.

De exacte invulling en omvang van uw “Compliance Abonnement” wordt in overleg met u en op maat vastgesteld. De werkzaamheden kunnen worden uitgebreid of ingeperkt. Kortom u betaalt een jaarlijks vaste prijs voor jaarlijks terugkerende werkzaamheden.

Heeft u interesse in een op maat gemaakt Compliance Abonnement laat het ons dan weten. Wij zorgen er tezamen met onze adviespartners voor dat uw compliance werkzaamheden met onafhankelijke advies naadloos aansluiten op uw persoonlijke wensen en doelstellingen.

 

 

Onze overige services

Vermogen
Op basis van uw wensen en doelstellingen vastgelegd in uw persoonlijk financieel plan kijken wij graag samen met u naar de invulling van uw vermogen.
Lees meer >
Producten
Doordat wij samenwerken met speciaal voor u geselecteerde aanbieders wordt voor u de meest passende en best getarifeerde productoplossing gevonden.
Lees meer >
Notaris
Als gevolg van steeds veranderende wetgeving en omdat uw financiële situatie voor elke fase in uw leven anders is werken wij samen met ervaren notarissen.
Lees meer >
Accountant
Een accountant en fiscalist die samen met uw financieel planner uw administratie, uw aangiftes en uw jaarrekening opstelt en beheert tegen een vast bedrag per jaar.
Lees meer >