Notarieel Advies
Onze dienstverlening op het gebied van de notaris

Een belangrijk onderdeel van uw Persoonlijk Financial Life Plan is het familievermogensrecht.

Bij familievermogensrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan:
Samenwonen
Huwelijkse voorwaarden (partnerschapsvoorwaarden)
Testament
Levenstestament
Voogdij
Erfenis
Schenking en overdracht vermogen
Estate Planning
Curatele en bewind

Vanuit onze visie om u te ontzorgen en u inzicht te geven in uw totale financiële situatie werken wij samen met uitstekende notarissen. Uiteraard worden uw persoonlijke wensen en doelstellingen zoals die zijn vastgelegd in uw Persoonlijk Financial Life Plan als uitgangspunt gebruikt voor op maat gemaakte adviezen op alle bovenstaande deelgebieden.
Naast het familierecht is bij ondernemers het ondernemersrecht van groot belang. Ook daarbij kunt u zich vakkundig laten adviseren door uw notaris.

De exacte invulling van bovengenoemde zaken kan variëren en wordt uiteraard in overleg met u en op maat ingevuld.

Heeft u interesse in een op maat gemaakt advies op één of meerdere van bovengenoemde deelgebieden, laat het ons dan weten. Wij zorgen er met onze adviespartners voor dat uw persoonlijke financiële situatie met een onafhankelijk advies naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen en doelstellingen.

Onze overige services

Vermogen
Op basis van uw wensen en doelstellingen vastgelegd in uw persoonlijk financieel plan kijken wij graag samen met u naar de invulling van uw vermogen.
Lees meer >
Producten
Doordat wij samenwerken met speciaal voor u geselecteerde aanbieders wordt voor u de meest passende en best getarifeerde productoplossing gevonden.
Lees meer >
Notaris
Als gevolg van steeds veranderende wetgeving en omdat uw financiële situatie voor elke fase in uw leven anders is werken wij samen met ervaren notarissen.
Lees meer >
Accountant
Een accountant en fiscalist die samen met uw financieel planner uw administratie, uw aangiftes en uw jaarrekening opstelt en beheert tegen een vast bedrag per jaar.
Lees meer >