Product Begeleiding
Onze dienstverlening op het gebied van product begeleiding

Om uw doelen en wensen uit het Financial Life Plan te kunnen realiseren is het van belang om ook op productniveau de best passende oplossing te vinden. Omdat wij zelf geen producten verkopen hebben wij voor u een aantal productspecialisten geselecteerd.

U kunt hierbij denken aan specialisten op het gebied van:

Hypotheken
Levensverzekeringen
Pensioenen
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Indien gewenst introduceren wij u graag bij één van die specialisten. Aan de hand van uw persoonlijk Financial Life Plan begeleiden zij u naar de meest passende productoplossing.

Met bovengenoemde werkwijze garanderen wij onze onafhankelijkheid, ontzorgen wij u en besparen wij u veel tijd en geld.

Onze overige services

Vermogen
Op basis van uw wensen en doelstellingen vastgelegd in uw persoonlijk financieel plan kijken wij graag samen met u naar de invulling van uw vermogen.
Lees meer >
Producten
Doordat wij samenwerken met speciaal voor u geselecteerde aanbieders wordt voor u de meest passende en best getarifeerde productoplossing gevonden.
Lees meer >
Notaris
Als gevolg van steeds veranderende wetgeving en omdat uw financiële situatie voor elke fase in uw leven anders is werken wij samen met ervaren notarissen.
Lees meer >
Accountant
Een accountant en fiscalist die samen met uw financieel planner uw administratie, uw aangiftes en uw jaarrekening opstelt en beheert tegen een vast bedrag per jaar.
Lees meer >