Onze Werkwijze
Onze werkwijze voor u

Wij vinden het belangrijk om u een goed en helder beeld te geven over hoe onze dienstverlening er in de praktijk uit ziet. Hieronder geven wij stapsgewijs onze dienstverlening weer.

Wij starten met een kennismakingsgesprek bij u thuis of bij u op kantoor. We staan stil bij wie wij zijn maar we luisteren vooral naar u om goed te kunnen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of er behoefte is aan het maken van een compleet Financial Life Plan of een specifiek deel hiervan. Uiteindelijk bepalen we gezamenlijk wat we voor u kunnen betekenen. Dit leggen we vast in een overeenkomst.

Na ondertekening van de overeenkomst ontvangen wij graag alle relevante documenten en staan in het daarop volgende verdiepingsgesprek samen met u stil bij alle relevante vraagstukken, wensen en doelstellingen. Na deze twee gesprekken starten wij met de daadwerkelijke analyses en de uitwerking van het Financial Life Plan.

Onder het uitwerken van het Financial Life Plan verstaan wij onder andere:
Het in kaart brengen van het aangeleverde relevante cijfermateriaal, inclusief de Personal Holding;
Uitgebreide analyse van de cijfers;
Uitwerken risicoscenario’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid;
Scannen van huwelijkse voorwaarden en/of testament;
Scannen van bijvoorbeeld de maatschapsovereenkomst of andere relevante documenten;
Het integraal afstemmen van alle adviesonderdelen.

Nadat het Financial Life Plan gereed is, maken wij met u een vervolgafspraak om het Financial Life Plan te bespreken. In dit gesprek wordt het Financial Life Plan uitvoerig toegelicht en worden de verschillende scenario´s besproken. Ook staan we stil bij de aanbevelingen. Dit zullen wij doen met behulp van onze digitale applicatie. Het spreekt voor zich dat wij u wegwijs maken in uw persoonlijke digitale omgeving. In dit gesprek wordt ook uw persoonlijk actieplan opgesteld en maken wij afspraken over de gewenste contactfrequentie. Aan de hand van het actieplan bepalen wij welke zaken opgepakt dienen te worden, wanneer ze opgepakt dienen te worden en in welke volgorde. Het spreekt voor zich dat wij de follow-up voortkomend uit het actieplan begeleiden.

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren voorzien wij uw Financial Life Plan van een jaarlijkse update. Hiermee willen wij uw Financial Life Plan blijvend laten aansluiten op uw actuele financiële situatie.