Onze Mensen
Onafhankelijk, Integer en Betrouwbaar

drs. Denis van Meurs CFP FFP
Founding Partner
mobiel: 06 14 17 89 09

Mijn naam is Denis van Meurs. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Arnhem.

Na het behalen van mijn studie Rechten en Economie aan de Universiteit van Utrecht in 2004 ben ik gestart als commercial trainee bij Van Lanschot Bankiers. Na het afronden van mijn traineeship ben ik werkzaam geweest in verschillende functies bij Van Lanschot Bankiers. In mijn laatste functie als Senior Business Professional Banker heb ik de partners van de grote advocaten- en accountantskantoren in Nederland geadviseerd en begeleid bij vermogensstructurering en de uiteindelijke invulling van het vermogen.

In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar Rabobank Wealthmanagement Utrecht. In deze functie heb ik veel gewerkt voor de Directeur Groot Aandeelhouder van de middel tot grote bedrijven. Samen met het specialisten team van Schretlen&Co adviseerde ik de vermogende particulieren met een vrij belegbaar vermogen van EUR 1,0 miljoen of meer. Uitgangspunt van onze dienstverlening was het opstellen van een financiële analyse waarin uitgebreid werd ingegaan op de specifieke wensen en doelstellingen van deze bijzondere groep klanten.

Omdat het ondernemerschap altijd al mijn bijzondere aandacht heeft gehad heb ik samen met mijn compagnon Sander Obbink begin 2015 de knoop doorgehakt en zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor het opzetten van een eigen advieskantoor. In september 2015 zijn wij gestart met ons eigen kantoor Obbink&Van Meurs Financial Life Planning BV. Met deze nieuwe start zijn wij er van overtuigd dat wij aan de hand van een persoonlijk Financial Life Plan dat maatwerk en die persoonlijke aandacht kunnen geven die onze relaties verdienen.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik een echte levensgenieter. Ik kook graag en houd van goed eten en mooie wijn. Zeker wanneer dit samen gaat met een diner met vrienden of familie. In sportief opzicht doe ik graag aan hockey, golf en zeilen. In de winter ben ik ook regelmatig op de skipistes te vinden.

Sander Obbink MFP CFP FFP
Founding Partner
mobiel: 06 33 58 31 24

Mijn naam is Sander Obbink, gehuwd met Annemiek. Samen hebben we een dochter.

Na afronding van mijn HBO studie ben ik gestart in de horeca en daarna overgestapt naar de uitzendbranche. In deze twee sectoren heb ik snel geleerd dat de klant te allen tijde centraal staat! De essentie van deze manier van denken en werken heb ik direct omarmd en pas ik nog dagelijks toe.

Daarna ben ik bij de ABN Amro begonnen als zakelijk accountmanager. Na diverse stappen op de carrière ladder en het succesvol afronden van mijn MFP studie ben ik overgestapt naar Rabobank Amersfoort. Hier ben ik gaan werken in de functie van accountmanager private banking, met als doelgroep de vermogende DGA’s en vrije beroepers. Mijn opleidingen en ervaring als zakelijk adviseur blijken een perfecte combinatie om klanten vanuit een integraal perspectief te kunnen adviseren. Na drie jaar ben ik geswitcht naar Rabobank Utrecht, waar ik als accountmanager private banking voornamelijk Business Professionals heb geadviseerd.

Ik heb altijd al interesse gehad in het ondernemerschap en daarnaast vind ik dat de advisering en begeleiding van klanten met een echt onafhankelijke bril op nog veel beter kan. Daarom heb ik begin 2015 samen met mijn compagnon Denis van Meurs de knoop doorgehakt en zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor het opzetten van een eigen advieskantoor. In september 2015 zijn wij gestart met ons eigen kantoor Obbink&Van Meurs Financial Life Planning BV. Wij zijn er van overtuigd dat wij onze klanten onafhankelijk, transparant en vooral klantgericht kunnen adviseren en begeleiden op onze adviesgebieden.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten met gezin, familie en/of vrienden. Daarbij hoort wat mij betreft lekker eten en drinken, reizen, muziek luisteren, lol maken, lezen en binnen de beschikbare tijd actief sport beoefenen en passief naar sport kijken.

Hendrik Jan Hoeve
Partner
mobiel: 06 12 92 13 11

 

Mijn naam is Hendrik Jan Hoeve. Ik ben getrouwd met Ingrid en samen hebben wij 3 dochters. Wij zijn woonachtig in Nuenen.

Na afronding van mijn studie HBO Commerciële Economie, ben ik in 1995 als Trainee begonnen bij ABN AMRO. Na diverse (senior) klant-  en directiefuncties in zowel het zakelijke – als particuliere segment maakte ik in 2004 de overstap naar ABN AMRO MeesPierson. Hier heb sinds 2007 als kantoordirecteur gewerkt, verantwoordelijk voor de kantoren in Eindhoven en Maastricht.

Uiteindelijk ben ik in 2017 vertrokken bij ABN AMRO in de functie van Sectordirecteur Grootbedrijf.  De laatste 2,5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als directeur in het familiebedrijf BurgGolf. (golfbanen & horeca)

Eind 2020 ben ik in contact gekomen met Sander en Denis en werd ik direct gegrepen door hun enthousiasme en visie op de markt voor financiële advisering. Voor mij kwamen hier twee werelden samen. Terug naar mijn eigen vakgebied; mijn wens om op een onafhankelijke manier klanten als vertrouwenspersoon en regisseur op breed financieel vlak te ondersteunen, gecombineerd met de wens van Obbink&Van Meurs kennis en ervaring toe te voegen, om zodoende hun dienstverlening uit te breiden en verder te verbeteren.

In de markt is veel behoefte aan een onafhankelijk vertrouwenspersoon die adviseert en begeleidt. Met de expertise én kwaliteit die Obbink&Van Meurs in huis hebben, ben ik ervan overtuigd dat wij een passende dienstverlening bieden in een veranderende en complexe financiële wereld. Daarom ben ik blij dat ik op 1 februari 2021 als Partner ben toegetreden tot het kantoor van Obbink&Van Meurs.

Naast mijn interesse voor de financiële wereld, geniet ik met veel plezier van mijn gezin. Ben ik betrokken als coach op het hockeyveld en speel ik graag golf. Verder ben ik actief in het verenigingsleven en ben vrijwilliger bij het Rode Kruis. Ik houd ervan om buiten te zijn, tuinierend, op de mountainbike of gewoon om te wandelen. Graag in Schotland, maar ook thuis – om de hoek – in Nuenen.

Marc Trein
Specialist Vermogensbegeleiding
mobiel: 06 22 02 38 37

Mijn naam is Marc Trein. Ik ben getrouwd met Charlotte. Wij wonen met onze kinderen Justin en Laura in Amersfoort.

Verreweg het grootste deel van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest bij de Rabobank. Ik heb daar diverse rollen mogen vervullen. Wat die rollen met elkaar gemeen hadden? Het waren altijd rollen waar klanten een centrale rol vervulden.

Sinds het jaar 2000 heb ik gewerkt als beleggingsspecialist. In eerste instantie bij een verschillend aantal lokale kantoren, later bij Rabo Schretlen Vermogensmanagement. De laatste jaren werkte ik binnen het specialistenteam Vermogensmanagement voor de regio Midden Nederland.

Ik heb het altijd mooi gevonden om mijn kennis van de financiële markten te kunnen koppelen aan de wensen en doelstellingen van klanten.
Mijn klantengroep bestond voornamelijk uit ondernemers en vermogende particulieren.

Bij de lokale Rabobank in Amersfoort heb ik intensief samengewerkt met Sander Obbink. Wij zijn elkaar daarna niet meer uit het oog verloren. In december 2020 ben ik met Sander en Denis in gesprek geraakt. Het was een gesprek waarbij ik enthousiast werd door de gedrevenheid om klanten op de best mogelijke manier te bedienen. Het leveren van maatwerk op een persoonlijke manier sluit perfect aan op de manier hoe ik mijn klanten graag van dienst ben.  Ik had het besluit snel genomen. Sinds 1 maart 2021 ben ik een trotse deelnemer in het team Obbink&Van Meurs.

In mijn privé-tijd ben ik vooral een buitenmens. Ik zit dan graag op de racefiets of de mountainbike. Ik geniet van het Nederlandse landschap maar vooral van de ruige bergen zoals die in andere Europese landen te vinden zijn. Niks mooiers dan het beklimmen van een alpen col!

Niek Brundel
Vermogensstructureerder

Mijn naam is Niek Brundel en woon in Arnhem.

Na mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik in 2006 gestart als trainee bij Welten detachering. Na het succesvol afronden van dit traineeship heb ik  diverse adviserende opdrachten en functies ingevuld bij verschillende banken en (pensioen)verzekeraars. Als laatste ben ik werkzaam geweest bij de ABN AMRO in de functie van adviseur business line wonen op de afdeling hypotheken. De rode draad in mijn carrière is het volledig ontzorgen van de klant.

Op 1 maart 2018 kreeg ik van Sander Obbink en Denis van Meurs het aanbod om me bij hen te gaan ontwikkelen tot Vermogensstructureerder. Over dit aanbod hoefde ik niet lang na te denken.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met familie en vrienden om gezellige activiteiten te ondernemen. Verder geniet ik er enorm van om door de Veluwe te fietsen of te wandelen.

Noora Egbertsen
Office Manager
mobiel: 06 36 44 22 75

Mijn naam is Noora Egbertsen; samen met mijn twee kinderen woon ik in een fijn huis in het centrum van Ede.

Ruim 15 jaar heb ik met veel plezier als officemanager/projectleider gewerkt bij een marktonderzoeksbureau in Arnhem. Daarna heb ik een aantal jaren in het westen van het land gewerkt in de aftersales van een bedrijf dat sanitair verkoopt. Vanwege toenemende drukte op de weg ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Obbink&Van Meurs kwam op mijn pad en hier ben ik met veel enthousiasme en toewijding begonnen als Office Manager. Samen met mijn collega’s zet ik mij volledig in voor onze klanten.

In privé breng ik veel tijd door met lieve vrienden en familie. In mijn vrije tijd sport ik graag; fitness, groepslessen, squashen en wandelen. Verder houd ik erg van reizen, zon, natuur, muziek, lekker eten en nog veel meer. Ik ben een echte levensgenieter!

Kim Peters
Financieel Planner

Mijn naam is Kim Peters en ik woon in Weurt.

Na afronding van mijn afstudeerscriptie bij Obbink&Van Meurs ben ik in 2019 geslaagd voor de opleiding Financial Services Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Omdat het werk bij Obbink&Van Meurs mij aanspreekt en bovendien aansluit bij mijn persoonlijke ontwikkelingen ben ik op dit moment werkzaam als Financieel Planner.

In mijn vrije tijd hou ik er van om te sporten en te reizen. Stedentrips zijn mijn favoriet. Dit doe ik graag met vrienden en familie. Verder vind ik het leuk om te winkelen, naar de bioscoop te gaan en een lekker hapje te eten.

Eugenie Pawirodimedjo
Office Manager
mobiel: 06 40 5725 64

Mijn naam is Eugenie Pawirodimedjo en samen met mijn partner, jongste dochter en stiefzoon wonen wij in een klein dorpje tussen Arnhem en Nijmegen. Ik heb nog twee oudere dochters die al sinds hun studietijd zelfstandig wonen en inmiddels een eigen gezin hebben.

Met ingang van september 2020 ben ik in de functie van Office Manager gestart bij Obbink & Van Meurs Voor mij is dit een nieuwe uitdaging in een totaal nieuwe branche en werkomgeving. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij een groot babyvoeding producent in Nijmegen waar ik bijna 11 jaar met ontzettend veel plezier heb gewerkt in de functie van Executive Assistant.

In mijn vrije tijd breng ik uiteraard graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik reis graag, het opsnuiven van verschillende culturen is dan ook mijn allergrootste hobby.

Aansluitend maken wij regelmatig uitstapjes naar musea en andere bezienswaardigheden, stappen we graag op de fiets voor een lange fietsroute en genieten we van lekker eten.

Mirjam Vosmeer
Office Manager
mobiel: 06 34 53 50 35

Mijn naam is Mirjam Vosmeer en ik woon met mijn partner en kinderen in de Betuwe tussen de kersenboomgaarden.

Sinds oktober 2020 werk ik als Office Manager bij Obbink & Van Meurs. Met veel plezier draag ik bij aan de ondersteuning van Financial Life Planning en Vermogensbegeleiding.

Na afronding van mijn opleiding tot directiesecretaresse heb ik HBO-communicatie gestudeerd in Utrecht. Daarna heb ik als office manager bij een communicatiebureau gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de ondersteuning van projecten en klant- en servicegericht werken. Aan het eind van de dag ga ik tevreden naar huis als ik klanten en collega’s goed heb ontzorgd.

In mijn vrije tijd houd ik ervan veel met vrienden en familie af te spreken. Gezellig samen uit eten gaan of een flink stuk wandelen door het bos doe ik graag.

Hans Bleijenberg
Assistent Vermogensbegeleiding

Mijn naam is Hans Bleijenberg en ik woon in Veenendaal.

Via mijn opleiding Financial Services Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik in februari 2020 terecht gekomen bij Obbink & van Meurs. Sindsdien ben ik bezig met het voltooien van mijn afstudeerscriptie en draag ik bij aan het proces van Vermogensbegeleiding.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het beoefenen en volgen van verschillende sporten. Verder spreek ik graag af met vrienden.