Onze Mensen
Onafhankelijk, Integer en Betrouwbaar

drs. Denis van Meurs CFP FFP
mobiel: 06 14 17 89 09
e-mail: denis@obbinkvanmeurs.nl

Mijn naam is Denis van Meurs. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Arnhem.

Na het behalen van mijn studie Rechten en Economie aan de Universiteit van Utrecht in 2004 ben ik gestart als commercial trainee bij Van Lanschot Bankiers. Na het afronden van mijn traineeship ben ik werkzaam geweest in verschillende functies bij Van Lanschot Bankiers. In mijn laatste functie als Senior Business Professional Banker heb ik de partners van de grote advocaten- en accountantskantoren in Nederland geadviseerd en begeleid bij vermogensstructurering en de uiteindelijke invulling van het vermogen.

In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar Rabobank Wealthmanagement Utrecht. In deze functie heb ik veel gewerkt voor de Directeur Groot Aandeelhouder van de middel tot grote bedrijven. Samen met het specialisten team van Schretlen&Co adviseerde ik de vermogende particulieren met een vrij belegbaar vermogen van EUR 1,0 miljoen of meer. Uitgangspunt van onze dienstverlening was het opstellen van een financiële analyse waarin uitgebreid werd ingegaan op de specifieke wensen en doelstellingen van deze bijzondere groep klanten.

Omdat het ondernemerschap altijd al mijn bijzondere aandacht heeft gehad heb ik samen met mijn compagnon Sander Obbink begin 2015 de knoop doorgehakt en zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor het opzetten van een eigen advieskantoor. In september 2015 zijn wij gestart met ons eigen kantoor Obbink&Van Meurs Financial Life Planning BV. Met deze nieuwe start zijn wij er van overtuigd dat wij aan de hand van een persoonlijk Financial Life Plan dat maatwerk en die persoonlijke aandacht kunnen geven die onze relaties verdienen.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik een echte levensgenieter. Ik kook graag en houd van goed eten en mooie wijn. Zeker wanneer dit samen gaat met een diner met vrienden of familie. In sportief opzicht doe ik graag aan hockey, golf en zeilen. In de winter ben ik ook regelmatig op de skipistes te vinden.

Sander Obbink MFP CFP FFP
mobiel: 06 33 58 31 24
e-mail: sander@obbinkvanmeurs.nl

Mijn naam is Sander Obbink, gehuwd met Annemiek. Samen hebben we een dochter.

Na afronding van mijn HBO studie ben ik gestart in de horeca en daarna overgestapt naar de uitzendbranche. In deze twee sectoren heb ik snel geleerd dat de klant te allen tijde centraal staat! De essentie van deze manier van denken en werken heb ik direct omarmd en pas ik nog dagelijks toe.

Daarna ben ik bij de ABN Amro begonnen als zakelijk accountmanager. Na diverse stappen op de carrière ladder en het succesvol afronden van mijn MFP studie ben ik overgestapt naar Rabobank Amersfoort. Hier ben ik gaan werken in de functie van accountmanager private banking, met als doelgroep de vermogende DGA’s en vrije beroepers. Mijn opleidingen en ervaring als zakelijk adviseur blijken een perfecte combinatie om klanten vanuit een integraal perspectief te kunnen adviseren. Na drie jaar ben ik geswitcht naar Rabobank Utrecht, waar ik als accountmanager private banking voornamelijk Business Professionals heb geadviseerd.

Ik heb altijd al interesse gehad in het ondernemerschap en daarnaast vind ik dat de advisering en begeleiding van klanten met een echt onafhankelijke bril op nog veel beter kan. Daarom heb ik begin 2015 samen met mijn compagnon Denis van Meurs de knoop doorgehakt en zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor het opzetten van een eigen advieskantoor. In september 2015 zijn wij gestart met ons eigen kantoor Obbink&Van Meurs Financial Life Planning BV. Wij zijn er van overtuigd dat wij onze klanten onafhankelijk, transparant en vooral klantgericht kunnen adviseren en begeleiden op onze adviesgebieden.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten met gezin, familie en/of vrienden. Daarbij hoort wat mij betreft lekker eten en drinken, reizen, muziek luisteren, lol maken, lezen en binnen de beschikbare tijd actief sport beoefenen en passief naar sport kijken.

drs. René Veenman CFP FFP
Trusted Advisor 
mobiel: 06 38 36 11 75
e-mail: rene@obbinkvanmeurs.nl

Mijn naam is René Veenman, ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Soest.

Na mijn studie Economie aan de Universiteit van Maastricht heb ik bij Van Lanschot Bankiers op verschillende kantoren, diverse functies bekleed. De functies hadden altijd te maken met het beheren van de financiën van vermogende particulieren. Na 13 jaar Van Lanschot Bankiers vond ik het tijd om mijn bankenhorizon te verbreden en heb ik de overstap gemaakt naar Rabobank Wealthmanagement in Zeist. In deze rol stond de integrale financiële dienstverlening aan vermogende particulieren met een vrij belegbaar vermogen vanaf één miljoen EURO centraal.
Na vier jaar Rabobank heb ik besloten om mijn lang gekoesterde droom, om zelf te gaan ondernemen, handen en voeten te geven. Ik heb mij aangesloten bij een investment consultant die vermogende beleggers adviseert bij het maken van de juiste keuzes in de zoektocht naar passende vermogensbeheerders. Ik heb veel geleerd over ondernemen en beleggen, maar miste de integrale advisering van relaties. Omdat ik altijd contact ben blijven houden met Denis van Meurs was de overstap naar Obbink & Van Meurs Financial Life Planning een logische vervolgstap in mijn carrière.

Naast mijn werk sta ik mijn echtgenote bij met haar onderneming en ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Niet om zelf te voetballen, maar om één van mijn drie voetballende zoons te begeleiden. Thuis geniet ik ervan om een mooie maaltijd te maken en daar een goed glas wijn bij te serveren.

Francisca Aaldering
Office Manager 
mobiel: 06 40 57 25 64
e-mail: francisca@obbinkvanmeurs.nl

Mijn naam is Francisca Aaldering. Ik ben getrouwd en woon met mijn man in het buurtschap Ooy bij Zevenaar.

In mijn kinderjaren ben ik met mijn ouders, broers en zus de wereld rondgereisd en dat is een verrijking geweest. Dit traject maar ook latere ervaringen hebben mij onder andere geleerd dat veranderingen bredere inzichten geven.
Zo heb ik ook in mijn werkbare leven lang en kort op diverse plekken gewerkt. Ik heb veel geleerd. Eén ding weet ik zeker als ik ze naar belangrijkheid moet rangschikken, dan staat als het gaat om dienstverlening, de wens van de klant bovenaan. Recent ben ik als office manager bij Sander Obbink en Denis van Meurs gestart. Een nieuwe spannende uitdaging waarin ik samen met hen voor dienstverlening op maat voor “onze” klanten ga.

Privé ben ik op verschillende manieren actief als vrijwilliger of mantelzorger in mijn omgeving. Ik hou van gezellig en actief bezig zijn met mijn man, familie, vrienden en buurt, maar ook tuinieren of alleen met een boek op de bank kruipen vind ik heerlijk.

Niek Brundel
Assistent Financieel Planner
e-mail: niek@obbinkvanmeurs.nl

Mijn naam is Niek Brundel en woon in Arnhem.

Na mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik in 2006 gestart als trainee bij Welten detachering. Na het succesvol afronden van dit traineeship heb ik  diverse adviserende opdrachten en functies ingevuld bij verschillende banken en (pensioen)verzekeraars. Als laatste ben ik werkzaam geweest bij de ABN AMRO in de functie van adviseur business line wonen op de afdeling hypotheken. De rode draad in mijn carrière is het volledig ontzorgen van de klant.

Aan het begin van dit jaar kreeg ik van Sander Obbink en Denis van Meurs het aanbod om me bij hen te gaan ontwikkelen tot financial life planner. Over dit aanbod hoefde ik niet lang na te denken.

In mijn vrije tijd draag ik met veel plezier bij aan de verdere ontwikkeling van onze VVE en spreek ik graag af met familie en vrienden om gezellige activiteiten te ondernemen. Verder geniet ik er enorm van om door de Veluwe te fietsen of te wandelen.

Noora Egbertsen
Office Manager
mobiel: 06 36 44 22 75
e-mail: noora@obbinkvanmeurs.nl

Mijn naam is Noora Egbertsen; samen met mijn 2 kinderen woon ik in een fijn huis in het centrum van Ede.

Ruim 15 jaar heb ik met veel plezier als officemanager/projectleider gewerkt bij een marktonderzoeksbureau in Arnhem. Daarna heb ik een aantal jaren in het westen van het land gewerkt in de aftersales van een bedrijf dat sanitair verkoopt. Vanwege toenemende drukte op de weg ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Obbink&Van Meurs kwam op mijn pad en hier ben ik met veel enthousiasme en toewijding begonnen als office manager. Samen met mijn collega’s zet ik mij volledig in voor onze klanten.

In privé breng ik veel tijd door met lieve vrienden en familie. In mijn vrije tijd sport ik graag; fitness, groepslessen, squashen en wandelen. Verder houd ik erg van reizen, zon, natuur, muziek, lekker eten en nog veel meer. Ik ben een echte levensgenieter!

Kim Peters
Stagiair Financiële Planning
e-mail: kim@obbinkvanmeurs.nl

Mijn naam is Kim Peters en ik woon in Weurt.

Momenteel ben ik bezig met het afronden van de opleiding Financial Services Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor mijn afstudeerscriptie voer ik een onderzoek uit bij Obbink&Van Meurs. Daarnaast werk ik een paar dagen per week mee om ervaring op te doen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij de ABN AMRO op de afdeling dagelijkse bankzaken.

In mijn vrije tijd hou ik er van om te sporten en te reizen. Stedentrips zijn mijn favoriet. Dit doe ik graag met vrienden en familie. Verder vind ik het leuk om te winkelen, naar de bioscoop te gaan en een lekker hapje te eten.