Cliënt Ervaringen
Referenties

Ervaringen over de dienstverlening van Obbink & Van Meurs Financial Life Planning en Vermogensbegeleiding.

“Obbink & Van Meurs zorgt ervoor dat ik rust heb als het gaat om de financiën. In de persoonlijke digitale omgeving heb ik continu inzicht in mijn financiële situatie. Met behulp van de Financial Life Planning kan ik de juiste keuzes maken om mijn financiële wensen en doelen te realiseren. Obbink & Van Meurs helpt mij bij de praktische realisatie van deze doelen. Een bijkomend voordeel van deze begeleiding is dat Obbink & Van Meurs kritisch kijkt naar reeds afgesloten producten. Ze hebben de abonnementsfee die ik hen betaal meer dan terug kunnen verdienen.”

============================

Nadat wij door de Financial Life Planning van Obbink & Van Meurs helderheid hebben gekregen in wat er nodig is om onze financiële wensen en doelen te realiseren, zijn we bij hen gestart met Vermogensbegeleiding. Met Vermogensbegeleiding hebben wij inzicht gekregen in onze eigen persoonlijke risicohouding. Risico en kosten van onze bestaande vermogensbeheeroplossing zijn transparant gemaakt. In een onafhankelijke vergelijking zijn risico’s, kosten en rendementen van verschillende vermogensbeheerders helder naast elkaar gezet. Op basis van deze informatie hebben wij uiteindelijk voor een vermogensbeheeroplossing gekozen die beter bij onze voorkeuren past. Gelukkig heeft Obbink & Van Meurs bijna alle administratieve zaken rondom deze wijziging verzorgd. Obbink & Van Meurs bewaakt nu op periodieke basis of de beleggingsdoelstellingen nog in lijn zijn met onze wensen, doelen en risicoperceptie. Ook laten zij ons frequent zien hoe het rendement van de gekozen beheerders zich verhoudt tot het marktrendement.”

============================

Obbink & Van Meurs heeft mij en zeker ook mijn echtgenote, met de Financial Life Planning helderheid kunnen verschaffen in de consequenties van onverwachte gebeurtenissen zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid. In de digitale omgeving worden al mijn relevante gegevens op een veilige manier vastgelegd. Hier heb ik nu ook een noodscenario opgenomen waardoor mijn echtgenote een hoop uitzoekwerk en onrust bespaart blijft wanneer mij iets overkomt.”

============================

Door middel van Vermogensbegeleiding van Obbink & Van Meurs heb ik goed inzicht gekregen in mijn persoonlijke risicohouding. Zij hebben mij geïntroduceerd bij een vermogensbeheerder waarbij ik nog steeds binnen de compliance beperkingen die ons kantoor voorschrijft blijf beleggen, maar wel tegen aanzienlijk minder kosten.”

============================

“Obbink & Van Meurs zorgt ervoor dat zij aan de hand van de Financial Life Planning de coördinatie tussen mijn vermogensbeheerder, bank, fiscalist en accountant overneemt. We zijn bij een uitstekende notaris geïntroduceerd die onze huwelijkse voorwaarden naar wens  heeft aangepast. Wij hebben ook meteen een levenstestament op laten maken. De diensten van Obbink & Van Meurs besparen ons regelmatig tijd die wij hierdoor aan andere dingen besteden.”

============================

Obbink & Van Meurs heeft ons met de Financial Life Planning veel nieuwe inzichten gegeven. Zo hebben wij het verzekerd bedrag van onze arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering kunnen verlagen omdat wij over verzekerd bleken te zijn. Zij zorgen er ook voor dat ons Financial Life Plan actueel blijft. Zij maken voor ons begrijpelijk wat er moet gebeuren als er bijvoorbeeld door veranderende wetgeving wijzigingen in onze situatie optreden.”

============================

Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de dienstverlening van Obbink & Van Meurs. Ik betaal hiervoor jaarlijks een vast bedrag en weet daarmee dat ik onafhankelijk wordt bijgestaan. Ik voel geen enkele druk om meer vermogen te beleggen of extra risico’s te verzekeren. Sterker nog, de Financial Life Planning van Obbink & Van Meurs geeft mij de juiste inzichten om deze afwegingen elk jaar opnieuw te maken.”

 

Indien gewenst stellen wij graag referenties beschikbaar.