Vermogen
Onze dienstverlening op het gebied van vermogen

Het op de juiste wijze ontwikkelen van uw vermogen is onlosmakelijk verbonden aan de levenswensen en doelen die u heeft. Wij zijn graag uw financiële coach, ook op dit gebied. 

Als uw trusted advisor informeren wij u graag over de algemene mogelijkheden en risico’s van beleggen. Wij helpen u niet alleen met het continu monitoren van uw financiële doelstellingen, maar voelen ons ook verplicht  om u – indien u dat wilt  – te helpen in het vinden van de juiste partij om uw vermogen onder te brengen.

Voor advies over de invulling van uw beleggingsportefeuille werken wij samen met hiertoe bevoegde vermogensbeheerders. Uiteraard is onze keuze voor deze vermogensbeheerders zeer weloverwogen gemaakt. Professioneel vermogensbeheer vergroot immers de kans op een rendement dat aansluit bij uw verwachtingspatroon.

De belangrijkste criteria waarop wij vermogensbeheerders beoordelen zijn bijvoorbeeld : onafhankelijkheid en professionaliteit. Echter wij vinden, de mogelijkheid om de performance te meten, een heldere communicatie met klanten en kosten die in verhouding staan tot geleverde prestaties ook belangrijk voor u.

Bij Obbink & van Meurs Financial Life Planning kunt u er op rekenen dat wij goede vermogensbeheeroplossingen voor u vinden. Nog belangrijker, dat wij uw vermogensontwikkeling periodiek toetsen aan het plan dat we samen met u hebben opgesteld. Dat betekent dat we in goede tijden misschien wel wat “voorsprong” kunnen nemen en in slechtere tijden wat extra gas moeten geven.

Onze overige services

Vermogen
Op basis van uw wensen en doelstellingen vastgelegd in uw persoonlijk financieel plan kijken wij graag samen met u naar de invulling van uw vermogen.
Lees meer >
Producten
Doordat wij samenwerken met speciaal voor u geselecteerde aanbieders wordt voor u de meest passende en best getarifeerde productoplossing gevonden.
Lees meer >
Notaris
Als gevolg van steeds veranderende wetgeving en omdat uw financiële situatie voor elke fase in uw leven anders is werken wij samen met ervaren notarissen.
Lees meer >
Accountant
Een accountant en fiscalist die samen met uw financieel planner uw administratie, uw aangiftes en uw jaarrekening opstelt en beheert tegen een vast bedrag per jaar.
Lees meer >