Vermogensbegeleiding
Onafhankelijk inzicht in risico, rendement en kosten

Met Vermogensbegeleiding geven we inzicht in uw overall risicohouding, vergelijken we op een onafhankelijke manier vermogensbeheerders en begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuzes rondom het beheren van vermogen. Natuurlijk doen we dit niet eenmalig maar herhalen we dit periodiek.

Vermogensbegeleiding bestaat uit vier stappen:

Aan de hand van de uitgangspunten vastgesteld in de Financial Life Planning bepalen we met behulp van scenario analyse uw passende risicohouding.

Met behulp van onze onafhankelijk vergelijkingstool kunnen we op dit moment meer dan 40 vermogensbeheerders vergelijken op basis van risico, rendement en kosten. Ook kunnen we elke vermogensbeheerder afzetten tegen een onafhankelijke benchmark.

Wij gaan voor u aan de slag en ontzorgen u. Dit komt er in de praktijk op neer dat we aan de hand van geconsolideerde beleggingsrapportages het overall rendement helder kunnen afzetten tegen het gelopen risico en gemaakte kosten.

Door middel van periodieke monitoring maken we inzichtelijk of de gebruikte uitgangspunten aansluiten op de risicohouding en de gerealiseerde rendementen per vermogensbeheerder. Met andere woorden: “Wordt u beloond voor het risico dat u loopt”.